Да л′ тко и тебе, Соларићу, гледи ?

FIAT je predizborna zvaka žutolike koalicije, a cenu će platiti narod iz svog džepa

Posted in димитрије, економија, политика by Соларић on 23 новембра, 2008

Dimitrije_
21. novembar 2008

Nije problem u tome sto je Yugo otisao u penziju, nito sto je dosao FIAT, ali je prblem u tome sto država FIAT-u daje Zastavu besplatno, obavezuje sa de izgradi kompletnu infrastrukturu, oslobadja FIAT lokalnih poreza, proglasava ceo Kragujevac za slobodnu carinsku zonu, preuzima na sebe sve zastavine dugove, preuzoma odgovornost za visak zaposlenih, i još kao slag na torti – za 30% kompanije daje celih 100.000 MILIONA EVRA u gotovini.
Kada se saberu sve stavke koje Zastava ulaze u FIAT, ukupna cifra prelazi 500 MILIONA EVRA.

Zamislite te ludake koji u vremenima kolapsa autoindustrije i energentske krize ulaze pola milijarde evra u autoindustiju, i to kao manjinski vlasnik u kompaniji u kojoj FIAT ima dvotrecinsku većinu!!!

Umesto da su Zastavu prodali Kinezima ili Rusima po bilo kojoj ceni, ili bilo kome drugom važno je samo da hoće da investrira, i da uzmemo bilo kakve pare za tu kompaniju, mi se odricemo svega i povrh svega dajemo ogroman novac za „goluba na grani” koji ni u najboljj varijanti neće proizvoditi vise od 100.000 automobila.

FIAT je predizborna zvaka zutolike koalicije, a cenu će platiti narod iz svog dzepa zarad izbornog rezultata najvecih lopova zasnovanog na obmani biraca.

Izvor: SerbianCafe.com

Tagged with:

Постави коментар