Да л′ тко и тебе, Соларићу, гледи ?

Све ово мирише (СМРДИ) на још једну кампању против ПОЗИТИВНОГ у нашем друштву

Posted in Србија, друштво, медији, спорт by Соларић on 21 маја, 2009

Спортски коментатор напушта РТС због Ђоковића

Јавни сервис попустио притиску оца и стрица Новака Ђоковића да новинар који им није по вољи не коментарише „Србија опен”. – Тијанић без коментара, протест УНС-а и НУНС-а

Небојша Вишковић, спортски коментатор, одлучио је да напусти РТС због одлуке Јавног сервиса да он неће коментарисати Србија опен, први АТП турнир у нашој земљи. Према његовим речима, Срђан и Горан Ђоковић, отац и стриц Новака Ђоковића, нашег најуспешнијег тенисера, утицали су на такву одлуку претњом да ће у супротном онемогућили пренос овог такмичења. …

Вишња Дугалић

[објављено: 09/05/2009]

бранко , 09/05/2009,

Из текста се не може закључити да ли је и шта Вишњић урадио или радио, сигурно то знају боље они који су у том спорту, па наравно и Новакови. Ако неко мисли да су Ђоковићи претерали, заиста и јесу, уложили су и улажу СВОЈ КРВАВО ЗАРАЂЕНИ НОВАЦ у СВОЈУ ЗЕМЉУ СРБИЈУ!!!.

Да ли ће се од тога обогатити, и то сада у СРБИЈИ!!! Сигурно да неће, јер тај крваво зарађени новац и даље зарађују и моћиће да зараде само ван Србије. Па онда, ако је тако, нешто овде не штима.

Биће да постоје људи у срединама (БЕОГРАДСКИМ) па и у јавном сервису РТС, који не симпатишу приступ Ђоковићевих према својој земљи (ОТАЏБИНИ), а поготову што су са Косова, што су вртоглаво (али не случајно) успели и што свој допринос проширују на хуманитарни аспект, односно здушно помаћу унесрећене (углавном избеглице).

Ако неко мисли да Ђоковићи на овај начин деловања у својој земљи можда желе у политику, сигуран сам да се грдно варају. Ипак све ово мирише (СМРДИ) на још једну кампању против ПОЗИТИВНОГ у нашем друштву, против свега оног што покушава да допринесе мирнијем, праведнијем и хуманијем животу, а таквој кампањи сигурно смета и РТС и Ђоковићеви. Можда је то опет један од покушаја да се једним ударцем убију две муве (овога пута Тијанић и Новак), а да се при томе замене тезе, па испадне да је један новинар жртва!

Извор: Политика Online (коментари корисника)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: